Advertisement

Worldcup on IMAX keong emas
Think bingger than any screen

Fifa world cup on IMAX
Fifa world cup on IMAX
Fifa world cup on IMAX
Fifa world cup on IMAX
Fifa world cup on IMAX
Fifa world cup on IMAX

waaahhh..saya gak bs komen

waaahhh..saya gak bs komen apa2 di karya yang agung ini..
saya bnr2 takjub!!!!krn skill saya blm sampe sana,makanya saya gak bs komen apa2..
saya komen yg kasat mata aja deh, mungkin di bagian bokongnya si pemain dibersihin tuh,agak gak enak,even kondisinya dia lg nekel,tp ttp aja,krn bokongnya bisa jadi POI dr karya yg agung itu,ngerti gak jon??jadi saran gw lo bersihin dah tuh pantatnya,krn desainnya udah clean bgt,jd sayang klo pantatnya kotor..dan pahanya agak terlalu gelap,terangin dikit jon..klo soal design..IT'S AMAZING!!!GOOD JOB!!!

Like
8

good job premiere (german pay

good job
premiere (german pay tv) did exactly the same on munich airport 2 years ago;)
only difference was that just the shoe was coming out of the billboard,
plus they did one with a giant king kong hand holding a lifesize girl...

Like
6

Thank you very much

Thank you very much dsklan,
you have the pic/ link for the german pay tv ad?
any advice for my design please?

Like
6

coba explore dari sisi depan

coba explore dari sisi depan ya... udah bagus sih secara komposisi layoutnya... hanya menurut saya, background terlalu kuat dan copywritingnya ga terliat... coba, think another copywriting?! tapi the ideanya oke kok...

Like
8

Thank you for the comment

Thank you for the comment Martijn. Think bigger than any screen is a slogan for IMAX. The concept is, to enjoy the greatest moment FiFa Worldcup 2010, not enough if we just enjoy it with LCD TV, think bigger more than just LCD TV. Theater IMAX Keong Emas is the answer.

Like
7

I guess you could get a copy

I guess you could get a copy that says more about the unique experience IMAX brings the costumer. Like: Action beyond the screen or whatever.

Like
7
Advertisement